adatvédelem

Adatvédelem

Személyes adatok védelme

Foglalás során hitelkártyájával kapcsolatos információk egy biztosított szerver protokollon keresztül védelem alatt állnak. A titkosítási módszer az ipari szabványnak számító "Secure Socket Layer" (SSL) technológiával történik.
A weboldalunkon keresztül történő történő összes tranzakció a VeriSign a.s. társaság biztonsági rendszerének védelme alatt áll, amely az Ön által megadott adatok maximális biztonságát szolgálja. A VeriSing a.s több mint 500 000 weboldalnak nyújt biztonságos, megbízható és effektív adatvédelmi szolgáltatást.
adatvédelem

Hírlevél

Hírlevelünkre való feliratkozás nem jár semmilyen kötelezettséggel. Ingyenes hírlevelünk hasznos információkat szolgáltat önnek, amit bármikor lemondhat. Az adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki.

LEGKEDVELTEBB ÚTICÉLOK

külföldi szállások féláron

napospart szállások bulgáriában

Foglalja le nyaralását a legkedveltebb tengerparti üdülőhelyek egyikére gyorsan, egyszerűen és biztonságosan az utazol.hu-n.

Internetes online foglalás ma már az egyik legbiztonságosabb, és legkényelmesebb módja az utazás - nyaralás szervezésnek, időt és pénzt takaríthat meg. Foglaljon most!
Már csak "pár klikk az utazás".ONLINE REPJEGY

olcsó repjegyek

repülőjegy olcsón

Üdülés Ciprus mediterrán tengerpartjain.

Egzotikus tengerparti vakáció Spanyolországban, Ibizán, a Kanári-szigeteken
Síelés és snowboardozás az olaszországi Alpokban.
Raftingolás Szlovéniában és Franciaországban.


AUTÓBÉRLÉS

autóbérlés olcsón

autóbérlés angliában

Bérelje ki autóját a legkedveltebb tengerparti üdülőhelyek egyikén vagy a világ bármely másik pontján gyorsan, egyszerűen és biztonságosan online az utazol.hu-n.Kövesd az utazol.hu Blogot és a Facebook oldalunkat.

Legyél a követőnk a Facebookon
utazol.hu Blog

Írj az utazol.hu-nak!

Ajánlj minket ismerőseidnek